Plannja- sistemul de preluare și evacuare al apelor pluviale.

Sistemul pluvial Plannja

Bright Office este distribuitor autorizat al sistemului de preluare al apelor pluviale marca Plannja. Produs suedez, din oţel de cea mai bună calitate, zincat la cald şi acoperit cu strat dublu de protecţie, sistemul Plannja reprezintă cea mai bună opţiune pentru protejarea construcţiilor împotriva infiltraţiilor care pot aparea în urma colectării ineficiente a apei pluviale sau a celei provenite din topirea zăpezii.

Știai?

Plannja este lider de piaţă în Scandinavia în privinţa materialelor de construcţii din tablă de oţel și face parte din concernul Swedish Steel, producătorul de oţel suedez.

În sortimentul de producţie intră profile pentru pereţi şi acoperiş, tablă plană, casete de faţadă, sisteme de preluare şi evacuare ale apelor pluviale.

Avantajele sistemului de preluare al apelor pluviale Plannja:

  • Fabricat din oţel suedez, zincat la cald şi acoperit cu strat dublu de protecţie
  • Cuprinde cel mai larg sortiment de produse pentru preluarea apelor pluviale
  • Potrivit pentru orice tip sau model de acoperiş
  • Funcţional şi uşor de montat
  • Raport calitate-preţ excelent
  • Estetic, disponibil într-o gamă largă de culori pe bază de HardCoat™
  • Garanţie 15 ani

Livrăm prompt, din stocul propriu, toate elementele sistemului Plannja cu dimensiunea 150/100 şi 125/90, în culorile Roşu închis 22 şi Maro închis 36.
Produsele din gama accesoriilor pentru pluviale sau sistemul complet în altă culoare le aprovizionăm în bază unei comenzi ferme.

Pentru a vă familiariza cu elementele sistemului Plannja, vă invităm să parcurgeţi secţiunile special dedicate pentru jgheaburi, burlane, cârlige pentru jgheaburi şi accesorii pluviale.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice detalii!